Hempel Sailing World Championships

Het WK Journaal

Het WK Zeilen komt in 2023 voor het eerste in de geschiedenis naar Nederland, en wel voor de kust van Den Haag! In een reeks WK journaals vertellen wij alles over dit unieke sportevenement, wat het is, hoe het in elkaar steekt, wie er mee doen, wat er in aanloop gebeurt en natuurlijk wat er allemaal bij komt kijken om een WK te organiseren. Volg ons op social media om de volgende journaals niet te missen!

Aflevering 4 van het WK zeilen Journaal: In deze aflevering van het WK Journaal richten we ons op het het uitstel van het Jeugd WK Zeilen en het grote WK Zeilen.
Aflevering 3 van het WK zeilen 2022 Journaal: In deze aflevering van het WK Journaal richten we ons op het Jeugd WK Zeilen. Dat wordt in 2021 gevaren tussen 11 en 17 juli. Het Jeugd WK is de grote generale repetitie voor het WK Zeilen in 2022.
Aflevering 2 van het WK zeilen 2022 Journaal: In deze aflevering van het WK Journaal belt Ilse met tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe. Hij is toernooidirecteur van het Jeugd WK en het WK Zeilen.
Aflevering 1 van het WK zeilen 2022 Journaal: In deze aflevering vertelt Ilse je alles over dit unieke sportevenement, wat het is, hoe het in elkaar steekt, wie er mee doen.